Sabtu, 30 Agustus 2014

υψα πελάτης μου έ

Εάν είστε μέχρι τα αυτιά σας σε μια αγχωτική κατάσταση, είναι δύσκολο να σκεφτούμε καθαρά. Μερικές φορές, είναι καλύτερα να τα πόδια από ένα πρόβλημα, και να σκεφτούμε γι 'αυτό, αντί να προσπαθήσουμε να το λύσουμε με μια άμεση λύση.

Ο παππούς μου συνήθιζε να λέει: «Ακόμα και το δικαστήριο jester μπορεί να μας διδάξει κάτι χρήσιμο." Αυτό το ρητό πηγαίνει πολύ βαθύτερα στην έννοια και ισχύει για πολλά πράγματα - από ένα μάθημα γιόγκα, για να μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά, και στην ατυχή τρόπο σχόλια των πελατών συνήθως γίνεται από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ως πελάτης της κάθε υπηρεσίας ή προϊόντος - πώς νιώθεις όταν Email σας αγνοείται, το μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου σας δεν απάντησε ποτέ, και δεν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή ανησυχίες, σε όλους, από την εξυπηρέτηση πελατών; Είμαστε όλοι αισθάνονται το ίδιο - σε κανέναν δεν αρέσει να αγνοηθεί. Η ντροπή του όλα αυτά είναι ότι η εξυπηρέτηση των πελατών επιδεινώνεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Γνωρίζοντας αυτό, θα πρέπει να πάρετε το χρόνο για να ακούσετε όταν κάποιος έχει πάρει το χρόνο να μας δώσει μια εποικοδομητική πρόταση. Όταν κάνετε αναγνωρίζουν μια πρόταση και να εξετάσουν, να εφαρμόσουν, ή να το δοκιμάσετε, θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει έναν δεσμό για τη ζωή.

Εδώ είναι μια μικρή ιστορία για το πώς ακρόασης μπορεί να εξοφλήσει. Πριν από χρόνια, ήμουν εργάζεται σε ένα κλαμπ υγείας και είχε ένα δίλημμα. Είχα μια προσωπική πελάτη εκπαίδευσης με ένα πρόβλημα στον έλεγχο του βάρους, αλλά εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν το πρόβλημα.
Ήταν άσκηση, τρώγοντας τα σωστά πράγματα, μετά από μια νέα υγιεινή διατροφή, λαμβάνοντας μαθήματα γιόγκα, και είχε γίνει 30 ημέρες γυρίσει στον τρόπο ζωής, χωρίς τα αποτελέσματα να μετρήσει.

I brainstormed με τον ιδιοκτήτη health club χωρίς πραγματική επιτυχία, αλλά είχαν διακοπεί από κάποιον που είπε ότι πρέπει να έχω πελάτη μου log πάντα τρώει και ποτά.

Λοιπόν, πήρα την πρόταση και έτρεξε με αυτό. Ανακάλυψα πελάτης μου έπινε τρεις Cokes την ημέρα. Εκείνη δεν εξισώνουν Coke με γραμμάρια ζάχαρη, και δεν νομίζω ότι ήταν αρκετά σημαντικό να αναφερθεί.

Μετά από αυτό, που έχασε πέντε κιλά το μήνα, pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah  κατά μέσο όρο, για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Αυτή είναι μια βέλτιστη απώλεια βάρους £ 60 σε ένα χρόνο. Το συγκεκριμένο πελάτη κρατήσει το βάρος μακριά.

Το άτομο που έκανε την πρόταση αυτή εξακολουθεί να είναι ένας αγαπητός φίλος σε αυτήν την ημέρα. Περιττό να πω, έχω κάθε προσωπική πελάτη εκπαίδευσης συνδεθείτε γεύματά τους, και ποτά - ακριβώς για να είναι σίγουρος.

Εν ολίγοις, δεν λαμβάνει μια "πυραύλων επιστήμονας" να ακούσει τα σχόλια των πελατών, ή υποδείξεις ενός συναδέλφου? αλλά όλοι μας, δεν έχει σημασία πόσο σημαντικό νομίζουμε ότι είμαστε, πρέπει να είναι πρόθυμοι να καθίσουν πίσω και να ακούσετε εποικοδομητικές συμβουλές. Αυτή θα είναι η διαφορά μεταξύ των διευθυντών των επιχειρήσεων που ακμάζουν και εκείνων που αποτυγχάνουν στον εικοστό πρώτο αιώνα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar