Sabtu, 30 Agustus 2014

ένος, «διακοπεί»

<β> 1 Greet ο πελάτης με ενθουσιασμό. </ b> Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και την ενέργεια στη φωνή σας. Σκόπιμα ήχο διασκεδαστικό, ενδιαφέρον, φιλικό και ομιλητικός. Όταν κάνετε αυτά τα απλά πράγματα, θα διαπιστώσετε ότι είστε γρήγορα ίδρυση rapport με τους καλούντες και ότι οι πελάτες απολαμβάνουν μιλώντας μαζί σας.

<β> 2 Ακούστε, χωρίς διακοπή. </ b> Μπορεί να είναι δελεαστικό να διακόψει ένα πεζοπόρο ή αφηγητής, αλλά προσπαθήστε να μην το πράξει εντός των πρώτων λίγων δευτερολέπτων. Ακούστε υπομονετικά και αφήστε τον πελάτη να σας πω τι είναι στο μυαλό της. Φυσικά, δεν μπορείτε να αφήσετε μια μακροσκελής καλούντος πάρει από το χέρι.

<β> 3 Απαντήστε με τα κατάλληλα συναισθήματα. </ b> Να φυσικά με τους πελάτες σας. Όταν είναι ευτυχισμένη και η κατάσταση απαιτεί περισσότερη ενέργεια, εκφράζουν αυτή την ενέργεια. Εάν η κατάσταση απαιτεί ενσυναίσθηση, δεν κάθεται εκεί σαν μια πέτρα, εκφράζουν ενσυναίσθηση. Όταν ήμουν στην ενοικίαση αυτοκινήτου και ο πελάτης θα διαμαρτύρονται για μια ανάλυση σε ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας, θα ήθελα να κάνει γρήγορα μια έκφραση της ενσυναίσθησης όπως: "Αντιλαμβάνομαι πόσο απογοητευτικό όλο αυτό το πράγμα πρέπει να είναι για σας."

<β> 4 Κάντε τον πελάτη να αισθανθεί έξυπνη / καλά. </ b> Χθες διεξήχθη μια κλήση αγοραστής μυστηρίου για έναν πελάτη και έναν από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών έκανε μια εξαιρετική δουλειά του κάνει ο επισκέπτης αισθάνεται καλά. Ο "αγοραστής μυστηρίου" είπαν να ζητήσει αρκετές περιττές και "χαζή" ερωτήσεις και έκανε πολύ καλά. Σε ένα σημείο ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών είπε, "Θα προφανώς ενδιαφέρονται για την υγεία σας ή δεν θα έχουν καλέσει σήμερα." Αυτό πήγε πολύ καλά --- αντί να κάνει ο επισκέπτης αισθάνεται σαν ηλίθιος, που την έκανε να αισθάνεται σαν ένα αστέρι!

<b> 5 Ποτέ συναντήσει ενοχλημένος, «διακοπεί», ή ερεθισμένο. </ b> Η δουλειά σου είναι να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει. Και στη δουλειά σας θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε πολλά για το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Ορισμένοι πελάτες θα σας ενοχλήσει και μερικά από τα σχόλια που ακούτε θα είναι απλά εξωφρενικό. Αλλά μην αφήσετε να δείξει. Δώστε σε κάθε καλούντα καλύτερη και υγιή ασθενή σας, ενδιαφέρονται, φιλικό και εξυπηρετικό κάθε φορά.

Δάσκαλος αυτά τα πέντε σημεία κατά την έναρξη της κλήσης και την εντύπωση σας θα είναι φιλικό, εξυπηρετικό, και αξέχαστη. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τρόπους για να τερματίσετε την κλήση σε θετική νότα.

<β> Αξιοποιήστε στο έπακρο τα τελευταία δευτερόλεπτα του call-- </ b>

<β> 1 Ρωτήστε αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε. </ b> Μην βιαστείτε να τερματίσετε την κλήση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του πελάτη με απλά ρωτώντας, "Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για σένα σήμερα;"

<β> 2 Express ειλικρινή εκτ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar